Pazar, Aralık 07, 2014

Kim Bu Pharrell ?

Kim Bu Pharrell ?



Bu yazımda 2015'de Snoop bir kez daha çalışacağını duyurduğu Pharrell Williams'dan bahsetmek istedim. Kim BU Pharrell basit bi pop prodüktörü mü ? Amacı hit olmak olan saçma bir piyasa yavşağı mı ? Hayır Hayır Hayır ! Öncelikle Pharell'ın kim olduğunu nasıl ortaya çıktığını söyliyeyim. Pharrell Williams prodüktör ve rapçi. Chad Hogu denen kendisi gibi Virjinya'lı bir başka prodüktör ile the Neptunes'u oluşturan iki üyeden biridir. Ayrıca funk-rock grubu N.E.R.D'ün ana vokalisti ve bateristidir. İlk single'ı "Frontin'"i 2003 yılında yayımlayan Pharrell, 2006 yılında Snoop İle ''That Girl'' İsimli parçanında bulunduğu ilk albümü In My Mind'ı yayımladı. Fazla uzatmıcam bu
amcamızın hayatını sadece ne olduğunu anlatmak için yazdım o kısmı. Daha çok Snoop'un olduğu bir Pharrell'ı analtıcam . Snoop ve Pharrel'in Arkadaşlığı 15 seneye kadar dayanıyor. Snoop ve pharrell'ın ilk ünlü çalışmaları Snoopun Stüdyo Albümü olan (2002) Paid Tha Cost To Be Da Boss ile başladı bu albümde From Tha Chuuuch To Da Palace parçası ile listeleri sallayan Snoopun prodüktörlüğünü Pharrell yapmıştır. Ama herşeyden önce bu albümün efsanesi Beautiful , Pharrell'ın sihirli parmaklarından Çıkmıştır ! Beatiful şarkısı En İyi Rap/Sung Ortaklığı ve Yılın En İyi Rap Şarkısı Ödüllerine Aday gösterilmiş ve buun dışında bir çok dergi ve yerel ödüller almışlardır. Çalışmlarına tam gaz devam eden ikili The Neptunes'in (2003) present... clones isimli albümünde yine birlikte çalışmışlardır. It's Blows My Mind şarkısında buluşan ikili yine harika bir performans göstermişlerdir. (Snoop buşarkıda bob marleyin reenkarnesi olduğunu söylemiştir, snoopun reggae yapmasını piyasaya oynamak olarak değerlendirlere cevap ! yıl 2003) Snoop'un o yıllarda tupac sendromunun hala üzerinde olması sebebiyle 1992 deki çıkışını bir türlü tekrar edemezken 2004'de bir kez daha çalışan ikili Drop It Like It's Hot'da birleşmiş Snoop bu şarkı ile ne kadar büyük bir rap yıldızı olduğunu arkada kalsada Pharrell'da ne kadar büyük bir prodüktör olduğunu göstermişlerdir. Drop It Like It's Hot ise En İyi Rap Grup Performansı ve En İyi Rap Şarkısı ödüllerine aday olmuşlardır. 2006 MTV Avustralya Video Müzik Ödülleri ve 2005 Billboard R&B/Hip-Hop Konferans Ödülleri alımışlardır. İkili uzun bir aradan sonra Snoop'un (2008) Ego Trippin albümünde Sets Up şarkısında bir kez daha birleşmişlerdir ve yine ortaya çok sağlam bir iş daha ortaya çıkmıştır. Bir yıl sonra yine bir Snoop albümünde görünen ((2009) Malice N Wonderland )Pharrell reis Special şarkısıyla yine piyasayı dağıtmıştır. En son olarak snoopun (2011) Puff Puff Pass Tuesdays mixtape albümünde In My 64 şarksıından sonra 2 sene ikili ortalıkta görülmemişti. Sonra Reincarnated Albümünde Remedy parçasında Pharrell küçük bir görev edinmişti.













Yazıma Son Veriyorum Bir Hatam yanlışım veya unuttuğum birşey varsa affola - Rastafari

1 yorum:

  1. What is the minimum wage in a casino? - Dr.MD
    › the-minimum-wage › the-minimum-wage Sep 23, 2020 — Sep 23, 2020 Do you have to make that reservation 당진 출장샵 and pay at all times? The 이천 출장샵 minimum 남양주 출장안마 wage is 광주 출장마사지 about the minimum wage for all 춘천 출장안마 slot games.

    YanıtlaSil

Snoop Dogg Türkiye. Blogger tarafından desteklenmektedir.