Cuma, Aralık 19, 2014

Snoop'un Çocukluk Dönemi

Snoop'un Çocukluk Dönemi




Öncelikle şunu belirtmek lazım , ilk olarak Snoop'un çocukluk hakkındaki bilgiler kısıtlı gerek Snoop olsun gerek annesi bu konularda verdiği demeçler kısıtlı. Snoop yani Calvin Cordozar Broadus, Jr.

20 Ekim 1971 ABD'nin California eyalatinin Long Beach şehrinin Doğu Bölegesinde , Calvin babasız bir çocukluğa gözlerini açtı. Annesinin çalışması gerektiğinden dolayı kuzeni Nate Dogg ile kilise korosuna yatılı başladı fakat Snoop karakteri gereği burada duramadı. Küçük yaşlarda ''Getto'' gereği yapması gerekeni yaptı ve birkaç soyguna karışan küçük Snoop ,hala annesinin küçük ''Snoopy''siydi (Bu Lakabı En Çok Sevdiği karakterden ve yüzünü benzettiği için annesi tarafından verilmiştir , Calvin'in
mahlasıda burdan gelir) ilkokulu şaşırtıcı bir şekilde başarılı bitiren Snoop (Bunun Sebebi IQ'sunun 147 olduğu kesin) Lisede Crip elemanı , okul torbacısı oldu . Aynı sırada ilkokul yıllarında yazdığı sözleri bu yıllarda kasetlere kayıt etti (şaşırtıcı olan ise o yaşlardaki çocuğun yazdığı sözlerin uyuşturucu ve kadın pazarlama gibi yaşını açan konular içermesiydi) ve arkadaşı Warren G ile bu kayıtları paylaşınca Warren bu kasetleri üvey abisi Dr. Dre ile paylaştı Dre bu harika çocuğu elinden kaçırmadı ve Snoop rape girdi  fakat bu sıralarda liseden hemen sonra kokain bulundurmaktan 3 yıl hapis yattı çıkınca dünya yıldızı olmak için ilk adımları attı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Snoop Dogg Türkiye. Blogger tarafından desteklenmektedir.